GV West-Friesland

Ledeninformatie

relevante informatie omtrent het lidmaatschap, veilig sportklimaat maar ook over de vrijwilligerstaken

hoe regel ik zaken

lidmaatschap

Het lidmaatschap gaat in op het moment van activatie in de ledenadministratie van GV West-Friesland en loopt tot einde seizoen. Om het lidmaatschap aan te vragen is het deelnemen aan een proefles verplicht. Het seizoen loopt van 1 september t/m 31 augustus van een kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt steeds automatisch verlengd voor het volgende seizoen mits het lid een opzegging van het lidmaatschap heeft gedaan.

Voor het inschrijven van een lid wordt er € 10,-  inschrijfkosten in rekening gebracht.

Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan geschieden tegen het einde van elke maand met inachtneming van een opzeggingstermijn tot het einde van de lopende maand via onderstaande knop “AFMELDEN”.

wat gaat het kosten

contributie

Hieronder een overzicht van de aangeboden lessen en de daarbij horende contributie. De contributie wordt per maand termijn geïnd middels automatische incasso. Wanneer u geen toestemming geeft tot automatische incasso zijn wij genoodzaakt € 4,00 extra in rekening te brengen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus.

Overige kosten, zoals wedstrijdgeld en verenigingskleding, worden apart in rekening gebracht.

Keepfit Dames 50+

€ 145,-

per jaar
exclusief KNGU bijdrage

Kidsgym

€ 160,-

per jaar
exclusief KNGU bijdrage

Freerun

€ 160,-

t/m 15 jaar
1 uur per week

€ 180,-

16 jaar en ouder
1 uur per week

€ 240,-

2 uur per week

per jaar
exclusief KNGU bijdrage

Oud Turnsters

€ 55,-

10 lessen

Nijntje Beweegdiploma

€ 20,-

per maand
exclusief KNGU bijdrage

Wedstrijd Turnen

€ 840,-

2×3 uur
per jaar
exclusief KNGU bijdrage

KNGU Bijdrage

GV West-Friesland is aangesloten bij de KNGU. Aan het lidmaatschap van de KNGU zijn kosten verbonden in de vorm van een bondscontributie voor alle sporters, kader- en bestuursleden en ereleden van de bij de KNGU aangesloten Gymsportaanbieders. Deze kosten zullen worden doorbelast aan de leden. De bondscontributie wordt jaarlijks vastgesteld door de KNGU en per kwartaal verrekend.

Zie document hieronder voor meer informatie.

KNGU Bijdrage 2023

per jaar

€ 25,80

tot 16 jaar

€ 31,80

16 jaar en ouder

natuurlijk hebben wij ook spelregels

Huishoudelijk reglement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

samen naar een

veilig sportklimaat

Sport is emotie en passie. Sport zorgt voor vriendschap en respect. En vooral: sport is leuk om te doen!
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de sportbonden en sportkoepel NOC*NSF vinden daarom dat iedereen met plezier moet kunnen sporten.
Samen met sportverenigingen zetten zij zich daarom in voor een sportomgeving waarin iedere sporter zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn.
Deze ambitie is vertaald en uitgewerkt in het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Het doel van dit actieplan is het stimuleren van positief gedrag en het tegengaan en aanpakken van ongewenst gedrag in de sport.

Het bestuur van GV West-Friesland voelt zich verantwoordelijk voor het realiseren van een prettig en veilig werkklimaat. Daarvoor heeft de vereniging voor alle betrokkenen en kaderleden een gedragscode opgesteld.
Iedere leidinggevende moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Het actieplan ´Naar een veiliger sportklimaat´ wordt door het bestuur van GV West-Friesland onderschreven. GV West-Friesland wil meer bewustwording creëren rondom het thema Veilig Sportklimaat. We zullen sporters op de hoogte stellen van de dienst ´vertrouwenspunt sport´.

Een vertrouwenspersoon zal het veilig sportklimaat gaan monitoren. Indien het vertrouwen, de veiligheid of samenwerking geschaad worden bij sporters zal de vertrouwenspersoon in actie komen.
Ten behoeve van de preventie en de aanpak in situaties met ongewenst gedrag zijn gedragsregels opgesteld door NOC*NSF.

Vertrouwenscontactpersoon GV West-Friesland

Vertrouwenscontactpersoon KNGU

Henriët van der Weg
vanderweg@kngu.nl